SEGRE

CLIMA

Almenys cinc morts i cinquanta ferits en tornados a Texas

No es descarten més víctimes

Almenys cinc morts i cinquanta ferits en tornados a Texas

Almenys cinc morts i cinquanta ferits en tornados a TexasEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys cinc persones van morir i gairebé 50 van resultar ferides aquest dissabte a Texas a causa de tornados que van fuetejar diversos comtats situats a l’est de Dallas, la capital d’aquest Estat del sud dels Estats Units, han informat avui mitjans locals.

Els comtats afectats van ser Van Zandt, Henderson i Rains, i les autoritats no descarten que pugui augmentar el nombre de víctimes.

El departament de bombers de la zona va confirmar les cinc víctimes mortals, inclosa una que circulava en un vehicle que va ser llançat pel tornado a prop de la ciutat de Canton, al comtat de Van Zandt.

El Servicio Meteorológico Nacional va confirmar que van passar per la zona tres tornados, que van afectar especialment les localitats de Canton, Eustace i Caney City.

De moment, es van registrar uns cinquanta ferits, un d’ells en estat crític, hospitalitzats en centres dels Sistemes Regionals de Salut del Centre Mèdic de l’Est de Texas.

La Cruz Roja Americana del Nord de Texas va establir dos refugis per a les víctimes desplaçades per les tempestes, una a Canton i una altra a la localitat d’Emory.

A la xarxa social Twitter, els testimonis dels tornados han publicat nombroses fotos i vídeos d’aquests fenòmens meteorològics extrems.

tracking