SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ SEXUAL

Violada una jove barcelonina després d’una festa popular a Munic

Hores abans havia estat assetjada per dos homes, que es van disculpar després de la intervenció dels seus amics || La noia va ser trobada a prop de l’aeroport

Imatge de l’aeroport de Munic, als voltants del qual va ser trobada la jove.

Imatge de l’aeroport de Munic, als voltants del qual va ser trobada la jove.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove barcelonina de 26 anys va ser violada la nit de dissabte a diumenge als voltants de l’aeroport de Munic, ciutat ubicada al sud d’Alemanya, va informar ahir la policia germànica.

Segons va explicar a Efe un portaveu de la policia del Nord d’Oberbayern, la jove –nascuda a Barcelona– va ser assaltada per l’esquena per almenys un desconegut entre les dotze de la nit i les dos del matí, quan tornava al seu domicili a la petita localitat de Hallbergmoos després d’acudir a una festa amb diversos companys de feina.

No obstant, la jove no va ser descoberta fins a les sis del matí, quan un home que practicava jòguing la va trobar, amb clars símptomes d’hipotèrmia, a les proximitats de l’aeroport de Munic, en un petit turó per a visitants des del qual es pot contemplar la pista d’enlairament dels avions.

La jove estava demanant ajuda i l’home va alertar immediatament els serveis d’emergència, que la van traslladar d’urgència a un centre mèdic proper, on va ser atesa.

Les forces de seguretat, que han iniciat d’ofici una investigació, estan buscant dos persones que van parlar amb la jove a la festa, encara que es desconeix si estan d’alguna forma relacionades amb la violació.

Es tracta de dos estrangers que van travar conversa amb l’espanyola a la festa i que a partir de cert moment van començar a assetjar-la.

La jove va demanar llavors ajuda als seus companys de feina i aquestes dos persones, al ser advertides per tercers, van demanar perdó a la dona i es van allunyar.

Segons les descripcions aportades per les forces de seguretat, tots dos eren morenos i un no parlava ni anglès ni alemany i l’altre una mica d’anglès i gairebé res d’alemany, i la seua llengua materna comuna podria, segons testimonis, ser l’àrab.Segons el diari alemany Süddeutsche Zeitung, un dels homes que estan sent buscats té una edat entre 20 i 30 anys i ronda els 1,70 metres d’altura. En el moment del succés, vestia una samarreta blanca amb detalls rojos. L’altre és prim i alt, amb barba d’uns tres dies i vestia una jaqueta negra.

tracking