SEGRE

SUCCESSOS

Assassinats a ganivetades una mare i el seu fill al seu pis d'Alcobendas

El principal sospitós del doble assassinat és la parella de la víctima || Detingut un home per agredir la parella durant una baralla en ple carrer a Saragossa

Imatge del trasllat dels cossos de les víctimes.

Imatge del trasllat dels cossos de les víctimes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cossos d’una dona de 44 anys i el seu fill de 12 anys van ser trobats aquest dimarts amb ferides d’arma blanca al seu habitatge situat al municipi d’Alcobendas pels agents de la Policia Nacional, segons va informar un portaveu del 112 de la Comunitat de Madrid. Pel que sembla els agents sospiten que es tracta d’un cas de violència de gènere ja que els serveis d’emergències van rebre una trucada d’un familiar del presumpte homicida i parella de la dona donant la veu d’alerta.

Un cop va ser rebut l’avís, el 112 el va derivar al servei d’Urgències Mèdiques de Madrid, a la Policia Nacional i a la municipal. Després de personar-se al pis, les autoritats van comprovar que tant la dona com el fill havien estat apunyalats en diverses ocasions. A causa de la pèrdua de gran quantitat de sang, els facultatius només van poder confirmar les morts.

Més tard, la delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, va confirmar que es tractava d’un cas de violència de gènere i va detallar que el presumpte homicida té antecedents penals greus i que les forces de seguretat ja estarien darrere de la seua pista. La delegada també va afirmar que la Policia no tenia registrada cap denúncia prèvia de la víctima contra el principal sospitós.

La responsable d’Igualtat de la Comissió Gestora del PSOE, Soraya Vega, va mostrar la seua “consternació” pels fets i va demanar que una de les prioritats de la lluita contra la violència de gènere passi per la protecció dels menors com a “víctimes d’aquesta xacra”.

“Cal posar en marxa, com més aviat millor, el Pacte d’Estat contra la violència de gènere, dotar-lo de continguts i també de mitjans econòmics perquè, de moment, en el projecte dels Pressupostos de l’Estat del Partit Popular la partida destinada a la lluita contra aquesta xacra és insuficient i no compensa les retallades anteriors”, va manifestar la dirigent socialista.

L’ajuntament d’Alcobendas va decidir suspendre la presentació de les festes de San Isidro 2017, previstes per aquest dimarts en senyal de dol en motiu del doble assassinat.

D’altra banda, dos homes van ser detinguts dissabte a Vitòria com a presumptes autors de respectius delictes de violència de gènere per haver agredit les seues parelles i un altre va ser arrestat dilluns a Saragossa per colpejar la seua parella sentimental a la via pública en el transcurs d’una discussió.

tracking