SEGRE

DOS DE MAIG

Cifuentes assegura que el temps dels corruptes ha acabat a Madrid

El PSOE busca una alternativa a la presidenta

Cristina Cifuentes, en un acte amb militars per commemorar el Dos de Maig, a Madrid, ahir.

Cristina Cifuentes, en un acte amb militars per commemorar el Dos de Maig, a Madrid, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat de Madrid va viure aquest dimarts el seu dia gran desmarcant-se de l’ombra de corrupció atribuïda a governs autonòmics anteriors, arran de l’operació Lezo. La seu del Govern regional va acollir, com cada any, els actes institucionals del Dos de Maig en memòria dels madrilenys que es van aixecar contra els francesos el 1808, però el tema central del dia va ser la corrupció i les enquestes sobre intenció de vot publicades per diversos mitjans. La presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes, va assegurar que “el temps dels corruptes ha arribat a la fi a la Comunitat de Madrid”.

A més, sobre les enquestes que s’han conegut aquests dies en diversos mitjans de comunicació i que apunten a una baixada del PP i una pujada de Podem i Ciutadans, va assegurar que s’han fet “en el moment més difícil” del PP en els últims anys. Preguntada per les informacions que apunten que el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, podria ser el candidat del PP a l’alcaldia de Madrid, Cifuentes va afirmar que és “completament absurd” parlar de candidats perquè “queden dos anys per a les eleccions”. En la mateixa línia es va pronunciar el mateix Casado.

Cs descarta una alternativa a Cifuentes perquè ni està imputada ni ha trencat el pacte de govern

D’altra banda, el PSOE-M, liderat per Sara Hernández, va iniciar una ronda de contactes amb Ciutadans i Podem per buscar una “alternativa de canvi” al govern de Cifuentes. Però Ciutadans ja ha respost que no el secundarà ja que la presidenta madrilenya ni està imputada ni ha trencat el pacte d’investidura. Per la seua banda, des de Podem, en el seu acte paral·lel per commemorar el Dos de Maig, van assegurar que “és el temps de la corrupció del PP de Madrid i arribarà a la fi quan desallotgin Cifuentes del Govern”.

tracking