SEGRE

ESPORTS

Pedrosa, el cerverí Àlex Màrquez i Martín, primer triplet espanyol de poles el 2017

Marc Màrquez sortirà demà en segona posició en MotoGP i tercer Crutchlow

Pedrosa, el cerverino Àlex Màrquez i Martín, primer triplet espanyol de poles el 2017

Pedrosa, el cerverino Àlex Màrquez i Martín, primer triplet espanyol de poles el 2017EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V), el cerveri Àlex Márquez (Kalex) i Jorge Martín (Profunda), Alex Márquez (Kalex) i Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) han firmat el primer triplet espanyol de poles de la temporada en els entrenaments en el circuit de Jerez de la Frontera, escenari demà, diumenge, del Gran Premi d’Espanya de MotoGP.

Pedrosa va aconseguir tornar a la primera posició de la classificació d’entrenaments oficials en ser el més ràpid de MotoGP, resultat que no aconseguia des de Malàisia el 2015, per sumar la seua quaranta-cinquena millor classificació d’entrenaments (9 en 125 c .c. i 9 en 250 c .c.) i la vint-i-setena de la seua carrera esportiva en MotoGP.

Al costat de Pedrosa, en la primera línia de sortida estaran el seu company a Repsol Honda, el cerverí Marc Márquez, i Cal Crutchlow, ambdós sobre Honda RC 213 V.

El cerverí Àlex Márquez (Kalex), ha aconseguit la seua primera millor classificació de Moto2 i la quarta de la seua carrera esportiva després de les obtingudes en els grans premis de Catalunya, la República Txeca i Austràlia de 2014, temporada en què es va proclamar campió del món de la més petita de les cilindrades.

Al costat de Márquez en la primera línia de sortida estaran el seu company d’equip i el suís Dominique Aegerter (Suter).

L’espanyol Jorge Martín (Honda) va aconseguir la seua segona millor classificació d’entrenaments en Moto3, amb un temps de 1:46.004, per davant d’Arón Canet (Profunda) i Romà Fenati (Honda).

tracking