SEGRE

SUCCESSOS GALÍCIA

Detingut per matar el seu fill d'onze anys a la Corunya

Imatge del pare del nen trobat mort a Oza-Cesuras.

Imatge del pare del nen trobat mort a Oza-Cesuras.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir aquest dimarts el pare d’un nen d’11 anys de la Corunya que presumptament va matar d’un cop al cap i que va ser trobat mort la nit anterior en una muntanya del municipi proper d’Oza-Cesuras. La mare del menor va denunciar la desaparició diumenge passat a la nit a la comissaria de Lonzas, després que la seua exparella i pare del nen se l’emportés per passar el cap de setmana i no el tornés a l’hora convinguda.

La Policia va iniciar llavors el procediment per trobar-lo i va localitzar el pare en un hostal del barri corunyès de Labañou, on aquest dimarts al matí va participar en la reconstrucció dels fets amb agents de policia.

La mare va posar una denúncia quan el seu exmarit no li va tornar el petit, d’11 anys

El menor va ser trobat mort a última hora de dilluns en una zona poblada d’arbres del lloc d’A Barra, a la parròquia de Rodeiro de Oza, on es va procedir a l’aixecament del cadàver.

La mare del nen va presentar dos denúncies contra la seua exparella i pare del menor, la primera el 2008, que va finalitzar amb una sentència condemnatòria per un delicte de coaccions, mentre que la segona es va interposar el 2013 per amenaces a través de les xarxes socials, però va ser sobreseguda al no ser possible acreditar qui va ser l’autor dels fets denunciats.

El Jutjat d’Instrucció número 7 de la Corunya, en funcions de guàrdia quan la mare del menor va presentar la denúncia de la desaparició, s’ha encarregat de les diligències que es consideren urgents i s’ha decretat el secret de les actuacions.

L’ajuntament de la Corunya va decretar dos dies de dol oficial per la mort del petit i ha convocat avui al migdia un minut de silenci al Palau de María Pita.

tracking