SEGRE

PANORAMA

El jutge imputa la delegada del Govern a Madrid

Investigació per “pràctiques irregulars” a Mercamadrid || Podem i Cs sol·liciten que comparegui al Congrés

La delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa.

La delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, va ser imputada aquest dimecres al costat d’uns altres quinze exmembres del consell d’administració de Mercamadrid. Entre ells es troba Pablo González, el germà de l’expresident de la Comunitat madrilenya, Ignacio González, empresonat pel cas Lezo. Tots estan sent investigats pel Jutjat d’Instrucció número 15 de Madrid per un presumpte delicte societari relacionat amb una operació de Mercamadrid l’any 2013.

Per la seua part, la delegada del Govern a Madrid va assegurar que estava “absolutament tranquil·la”, encara que va manifestar la seua preocupació perquè la Justícia, “de vegades”, estigui “fent política”.

La denúncia té l’origen en un escrit que el delegat d’Economia, Carlos Sánchez Mato, i la presidenta de Mercamadrid, Marta Higueras, van presentar davant la Fiscalia Anticorrupció que denunciava presumptes “pràctiques irregulars” a Mercamadrid.

Per la seua part, el Grup Socialista de Madrid va demanar la dimissió immediata de la delegada del Govern. Mentrestant, Podem i Cs van sol·licitar la compareixença de Dancausa al Congrés. D’altra banda, el PP va indicar que no es plantejaven cap mesura contra Dancausa.

tracking