SEGRE

ASSASSINAT INVESTIGACIÓ

Dos urbans detinguts per la mort de l’agent trobat al pantà de Foix

Els arrestats són la parella de la víctima i un home, amant de la sospitosa || El cos va ser localitzat calcinat al maleter del seu vehicle en una pista forestal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, un home i una dona, per la seua presumpta implicació en la mort d’un altre agent d’aquest mateix cos. Els sospitosos, pel que sembla, haurien iniciat una relació d’amagat de la víctima, que era parella de l’ara arrestada. El cadàver va aparèixer calcinat el passat 4 de maig al maleter d’un vehicle en un lloc proper al pantà de Foix (Barcelona).

Els dos arrestats són un home de 36 anys i una dona de 33 i tots dos formaven part de la Guàrdia Urbana, de la mateixa manera que la víctima. La detinguda seria l’actual parella de l’agent calcinat. La dona havia estat suposadament víctima de la difusió d’una imatge de contingut eròtic per part d’un subinspector del cos, ara detingut. Pel que sembla, després de trencar la relació sentimental el 2008, va difondre fotos de contingut sexual de la dona als seus contactes des del seu ordinador de la comissaria, del qual coneixia la contrasenya. El detingut era l’anterior parella sentimental d’ella i tots dos treballaven a la mateixa unitat. Els dos havien mantingut una relació que, pel que sembla, s’hauria reprès d’amagat de la víctima.

Els Mossos van informar que passaran els pròxims dies a disposició judicial i que el jutjat d’instrucció que porta el cas manté el secret de les actuacions.

D’altra banda, el cos de la víctima va ser localitzat en un vehicle situat en una pista forestal de Castellet i la Gornal, i corresponia a un agent municipal que havia estat suspès de sou i feina al ser acusat d’agredir un motorista.

Posteriorment, després de ser reintegrat al cos de la Guàrdia Urbana a l’arxivar-se el procés judicial per agredir aquest motorista, estava de baixa a causa d’una operació a l’esquena a la qual s’havia sotmès el mes d’octubre passat.

El dia 4 de maig, els Mossos d’Esquadra van trobar les restes del cos de l’agent. A pesar que estava calcinat, els investigadors van conèixer la identitat del mort perquè el vehicle estava registrat al seu nom i, a més a més, perquè el cadàver tenia una pròtesi a l’esquena, com la que li havien col·locat després de ser operat. Arran de la troballa, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per aclarir les causes del succés, que encara segueix oberta.

tracking