SEGRE

PARTITS PRIMÀRIES

Sánchez acusa la gestora de portar nou mesos contra direcció el PSOE

Assegura que la cúpula ha donat l’esquena a la militància || López denuncia el “nivell d’insults” en la campanya i Susana Díaz afirma que no acceptarà lliçons

Pedro Sánchez es va envoltar de seguidors a Cártama (Màlaga).

Pedro Sánchez es va envoltar de seguidors a Cártama (Màlaga).EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a la secretaria general del PSOE Pedro Sánchez va criticar ahir que el partit ha portat “nou mesos en direcció contrària” els votants, els afiliats, “el que senten i el que opinen”, per la qual cosa “això és el que hem de recuperar: la direcció de l’esquerra” i “tornar a situar el PSOE al lloc que es mereix”. Per aquesta raó, va incidir que “és important el vot”.

De la mateixa forma, va afirmar també que “l’únic cop de volant” que s’ha donat a l’organització va ser “el passat 1 d’octubre, al regalar el govern a Rajoy” d’“esquena als afiliats i als votants”, va afirmar, i va assegurar que el PSOE “no regala mai el govern a la dreta, és l’alternativa al PP”.

Sánchez, que va participar en un acte amb prop d’un miler de militants al municipi malagueny de Cártama, va defensar que “cal mullar-se i presentar un projecte”. “Nosaltres tenim un projecte i es pot opinar; d’altres projectes no es pot opinar perquè són inopinables, no existeixen.”

D’altra banda, va incidir que el dia 21 de maig la votació dels afiliats del PSOE “és si volem curar o cronificar aquest mal anomenat abstenció al PP”, i va dir que “el que proposem no és rescatar el PSOE dels militants; és rescatar-lo de l’abstenció al PP”.

Per la seua part, Susana Díaz va garantir que, si venç a les primàries del seu partit, no deixarà “que ningú agenolli el PSOE, que ningú ens doni lliçons de res”.

L’expresident del Govern, el socialista José Luis Rodríguez Zapatero, va demanar el vot a les primàries del PSOE per a Susana Díaz, perquè “parla clar, té un rumb cert, és coherent i rebutja l’oportunisme”.

Per la seua banda, el candidat a les primàries del PSOE Patxi López va reconèixer que no havia vist mai “el nivell d’insults, desqualificacions i agressivitat” que es viu en aquests moments en el partit, que necessita la “unitat” i la “definició” del projecte que ell representa per tornar a ser “l’esperança” del país.

A més, va assegurar de forma taxativa a la capital aragonesa que la seua candidatura no es retirarà, sinó que “arribarà fins al dia 21 i defensarà la unitat i el projecte d’esquerra”.

tracking