SEGRE

REGNE UNIT

May vol cobrar més taxes a qui contracti estrangers

Theresa May.

Theresa May.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera ministra britànica, Theresa May, va presentar aquest dijous el programa electoral de cara als comicis del 8 de juny, per als quals és clara favorita, incloent una sèrie de propostes econòmiques i fiscals encaminades a dificultar la compra d’empreses britàniques per firmes estrangeres, així com una pujada d’impostos a les companyies que contractin immigrants procedents de fora de la Unió Europea.

Entre les promeses que recull el denominat Manifest conservador, els tories plantegen la necessitat d’actualitzar la legislació de fusions i adquisicions amb l’objectiu de frenar aquelles inversions sustentades en l’evasió fiscal i en una agressiva apropiació d’actius. “Donem la benvinguda a les inversions internacionals i volem que els inversors tinguin èxit, però no quan aquest està motivat per una apropiació agressiva d’actius o l’evasió fiscal”, assenyala el document.

May assegura que recuperarà el control sobre l’entrada dels immigrants al país

D’altra banda, recalca que el país recuperarà el control sobre l’entrada d’immigrants al Regne Unit, un dels aspectes clau de la victòria del Brexit en el referèndum del passat 23 de juny, assenyalant que s’apujaran els impostos a les empreses que contractin immigrants procedents de fora de la Unió Europea, els ciutadans de la qual també veuran frenada l’entrada a aquest país. A més, el programa es compromet a assegurar els drets dels ciutadans comunitaris que viuen al Regne Unit i dels expatriats que són a l’Europa continental.

Així mateix, May va demanar el suport de l’electorat davant del Brexit amb l’objectiu d’afrontar un “viatge transcendental” i el període de “més desafiament” que hagi viscut el país en seixanta anys.

tracking