SEGRE

PARTITS

Diversos milers de persones secunden en Sol la moció de censura de Podemos

Els líders del partit d’Iglesias asseguren que encara que diguin que han perdut la moció de censura, la realitat és que l’han guanyat ja "al carrer"

Diversos milers de persones secunden en Sol la moció de censura de Podemos

Diversos milers de persones secunden en Sol la moció de censura de PodemosEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos milers de persones s’han congregat aquest dissabte a la Porta del Sol de Madrid per secundar la concentració convocada per Unidos Podemos en favor de la moció de censura contra el Govern de Mariano Rajoy, que ha començat a les sis de la tarda.

Davant la seu del Govern de la Comunitat de Madrid s’ha situat l’escenari on els principals dirigents i diputats del grup parlamentari d’Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea es dirigiran als manifestants per defensar les raons que els han portat a presentar una moció de censura que saben que perdran en el Congrés.

Ha estat el secretari d’Organització de Podemos, Pablo Echenique, el primer en pujar a l’escenari per assegurar que encara que diguin que han perdut la moció de censura, la realitat és que l’han guanyat ja "al carrer".

Encoratjat per crits de 'Sí es pot’, Echenique ha dit que estan "orgullosos" de presentar una moció de censura que compta no només amb el suport dels seus cinc milions de votants, sinó també amb el de "milions de persones que han votat a altres partits".

Després d’Echenique està previst que intervinguin en l’acte dirigents de Podemos com Ramón Espinar, Irene Montero i Pablo Iglesias, a més del portaveu d’En Comú Podem, Xavier Doménech; i els líders d’IU Alberto Garzón i Sol Sánchez.

Els manifestants omplen la part central de la Porta del Sol, tot i que encara per carrers adjacents com Alcalá o Cedaderos es pot circular sense cap problema.

Podem ha mobilitzat 52 autobusos perquè els seus simpatitzants poguessin assistir a aquesta concentració des de la pràctica totalitat de les comunitats autònomes, i s’han traslladat autocars d’Andalusia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, La Rioja, País Basc, Cantàbria, Astúries, Múrcia, Ceuta, Melilla i fins i tot les illes.

Diversos milers de persones secunden en Sol la moció de censura de Podemos

Diversos milers de persones secunden en Sol la moció de censura de PodemosEFE

tracking