SEGRE

SUCCESSOS

Troben dos cadàvers cremats a l'interior d'un cotxe a la Llagosta

Els van trobar dissabte a la tarda i es tracta d’un home i una dona || Encara que els Mossos esperen el resultat de l’autòpsia, no es descarta un suïcidi

Imatge d’arxiu de la comissaria de Mossos d’Esquadra a Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria de Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home i una dona, d’origen bolivià i d’uns quaranta anys, que van ser trobats carbonitzats a l’interior d’un vehicle estacionat en un camí situat en una zona despoblada als afores de la Llagosta, a prop del riu Besòs. Cap de les dos persones presentava signes de violència, ni trets, ni ferides d’arma blanca o altres lesions per cops. Una de les hipòtesis que s’estudien és el suïcidi doble, encara que no es descarten altres causes. L’interior del cotxe havia estat ruixat amb gasolina i els cossos van aparèixer cremats, tots dos asseguts als seients davanters.

Una de les filles de la dona es va presentar dissabte al migdia a la comissaria de la Policia Local de la Llagosta per denunciar la desaparició de la seua mare i de la seua parella, de la qual no sabia res des de divendres a les 13 hores. A partir d’aquest avís, els Mossos van iniciar un operatiu de recerca.

El cotxe amb la parella mort va ser trobat en una zona allunyada de qualsevol nucli urbà i de poc pas, segons veïns de la localitat. Després de trobar la parella, els agents van alertar immediatament el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), encara que no va ser necessària la seua intervenció perquè es va comprovar que les dos persones estaven sense vida.

L’àrea d’Homicidis dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació del cas, mentre que el jutge que dirigeix les indagacions ha decretat el secret de sumari.

Declaracions contradictòries en el crim de Foix Segons avança la investigació, es va refermant la tesi que el mòbil passional s’amaga darrere del crim del guàrdia urbà de Barcelona el cos del qual va aparèixer calcinat en una pista forestal propera al pantà de Foix. Segons La Vanguardia, els dos detinguts, Albert L. i Rosa P., es culpen l’un a l’altre dels fets i només han limitat la seua actuació a l’encobriment. Durant la declaració, Rosa va presentar l’Albert com una persona violenta, temperamental, que l’assetjava i que va haver de col·laborar amb ell després que assassinés el seu nòvio per protegir la vida de les seues filles, que també amenaçava de matar. Per contra, l’Albert va assegurar davant del jutge que mantenia una relació sentimental d’amagat amb la Rosa i per això va accedir a ajudar-la quan va acabar amb la vida del seu nòvio. Tanmateix, durant la declaració que va prestar al jutjat, la Rosa va assegurar que l’Albert li va demanar matrimoni uns dies abans del crim. Es va presentar un dia amb un anell i li va proposar de casar-se amb ell encara que ella el va rebutjar perquè estava molt bé amb el seu nòvio. Això va ser el que va dir la detinguda en seu judicial. Per corroborar-ho, els investigadors hauran de buscar entre les dades bancàries de l’arrestat per ratificar si és versemblant aquesta afirmació.

tracking