SEGRE

Ariana Grande confessa no tenir paraules després de l'explosió a Manchester

Ariana Grande

Ariana Grande confessa no tenir paraules després de l'explosió a ManchesterEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant nord-americana Ariana Grande ha confessat aquest dimarts que no tenia paraules per expressar els seus sentiments, després de l’explosió al terme del seu concert a Manchester que ha causat 22 morts i 59 ferits. "Trencada. Des del fons del meu cor, ho sento molt. No tinc paraules", va afirmar l’estrella del pop en un missatge de Twitter que va rebre més de 83.000 adhesions en tot just deu minuts.

Scooter Braun, representant d’Ariana Grande, va expressar per la seua part el seu dolor per les víctimes de l’explosió al pavelló Manchester Arena, que la policia està tractant com un atemptat terrorista. "Aquesta nit, els nostres cors estan trencats. Les paraules no poden expressar el nostre dolor per les víctimes i les famílies fetes malbé en aquest atac sense sentit", va dir Braun a les xarxes socials.

Testimonis han descrit com, poc després de què Gran s’acomiadés del públic i s’encenguessin els llums del pavelló, una gran explosió va provocar el pànic entre els assistents, que van córrer buscant una sortida. "Plorem per les vides dels nens i els éssers estimats a qui s’ha portat aquest acte covard", va dir el representant de l’estrella del pop, que va agrair el seu treball|feina als serveis d’emergències de Manchester que "es van llançar cap al perill per ajudar a salvar vides".

tracking