SEGRE

SUCCESSOS GRAN BRETANYA

Diverses víctimes després d’un concert a Manchester

Explosions al finalitzar l’actuació d’Ariana Grande || Gran presència d’ambulàncies i la policia acordona la zona

Diversos ferits evacuats del Manchester Arena.

Diversos ferits evacuats del Manchester Arena.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos grans estrèpits al Manchester Arena, que alguns dels assistents van qualificar ahir a la nit d’explosions, just després del concert d’Ariana Grande, van provocar el caos a l’estadi de la ciutat britànica. Alguns usuaris de Twitter van publicar gairebé immediatament les primeres imatges i vídeos del lloc, en els quals es veuen persones ferides i un gran desplegament policial que acordonava la zona de l’estadi i evacuava els assistents al concert.

Al tancament de l’edició, es desconeixia l’origen de les explosions, encara que una nota publicada per la policia londinenca a Twitter avançava que hi havia morts i ferits en l’incident, sense especificar-ne les causes ni la xifra. En aquesta mateixa nota, la policia londinenca recomanava als ciutadans que es mantinguessin allunyats del lloc. Així mateix, l’estació de trens de Victoria Station va tancar ahir a la nit tots els serveis.

Diversos assistents al concert van pujar ahir a la nit a Twitter vídeos en els quals es veuen els moments de pànic durant el desallotjament del recinte, amb capacitat per a 21.000 persones. “He vist un munt de gent sortir corrents, molta policia amb metralletes i dos persones ferides”, assegurava un veí també a les xarxes socials.

Des que es va obrir el 1995, el Manchester Arena ha acollit grans concerts, com U2, els Rolling Stones o Madonna.

tracking