SEGRE

Testimonis descriuen escenes de pànic al Manchester Arena

Ambulàncies a la zona exterior del Manchester Arena

Testimonis descriuen escenes de pànic al Manchester ArenaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Testimonis que assistien aquesta nit al concert de la nord-americana Ariana Grande a l’estadi Manchester Arena van descriure als mitjans locals escenes de pànic després d’escoltar una "enorme explosió". "Tothom estava cridant i corrent, el terra era atapeït d’abrics i telèfons mòbils. La gent simplement ho llançava tot", va relatar a la BBC Robert Tempkin, de 22 anys.

Majid Khan, de 22 anys, va descriure a l’agència local PA com l’explosió es va produir una vegada acabat el concert, quan el públic començava a abandonar el recinte. "Es va produir una detonació i totes les persones que eren en l’altre costat del pavelló es van posar a córrer de sobte cap a nosaltres perquè tractaven de sortir cap al carrer Trinity Way", va afirmar Khan.

Aquesta sortida "estava bloquejada, pel que tothom corria per trobar qualsevol sortida com més aviat millor", va afirmar.

Un altre testimoni va explicar que poc després que la cantant s’acomiadés del públic "els llums es van encendre, es van produir grans terrabastalls i la gent va començar a córrer i cridar". "Ens vam ficar en un ascensor cap al pis superior, cap a les sortides. Quan es van obrir les portes vaig veure sang a terra i dos persones ferides. Tenien sang a tota la seua cara", va afirmar aquest testimoni.

tracking