SEGRE

La policia identifica un jove de 22 anys com l'autor de l'atemptat

Policías patrullan este martes en las inmediaciones del estadio Manchester Arena.

Una nena de 8 anys i una jove de 18 són les primeres víctimes identificadesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia britànica ha identificat aquest dimarts Salman Abedi, un jove de 22 anys, com l'autor de l'atemptat suïcida que va deixar ahir a la nit 22 morts i 59 ferits a Manchester (nord d'Anglaterra).

El cap de la policia de Manchester, Ian Hopkins, va afirmar en una compareixença davant els mitjans que les forces de seguretat busquen ara determinar si va actuar en solitari o va comptar amb una xarxa de suports.

Una nena de 8 anys i una jove de 18 són les primeres víctimes identificades

Una nena de 8 anys i una jove de 18, ambdues britàniques, són les primeres víctimes mortals identificades aquest dimarts de l’atemptat suïcida que va matar 22 persones ahir a la nit després d’un concert a Manchester de la cantant Ariana Grande. La nena Saffie Rose Roussos havia assistit al concert al Manchester Arena amb la seua mare, Lisa Roussos, quan un terrorista va fer esclatar un artefacte de fabricació casolana, segons han confirmat les autoritats del comtat de Lancashire, al nord d’Anglaterra. El director de l’escola primària a la qual assistia la menor, Chris Upton, la va descriure com "simplement una meravellosa nena petita".

"La volia tothom. La seua calidesa i amabilitat es recordaran amb afecte. Saffie era callada i modesta, amb un toc creatiu", va dir Upton, que va descriure la mort de la nena com una "tremenda commoció".

La segona víctima identificada és Georgina Callender, una estudiant de 18 anys que assistia al centre d’educació superior Runshaw College a Leyland, al nord-oest de Manchester.

"El nostre més sentit condol, pensaments i pregàries s’adrecen cap a la família de Georigina, els seus amics i tots aquells afectats per aquesta pèrdua", va afirmar un portaveu del centre educatiu.

El diari local "Manchester Evening News" ha recaptat prop de 200.000 lliures (230.000 euros) en una campanya a través d’internet per ajudar la família de Callander.

tracking