SEGRE

Un operari mort i un altre ferit greu després d'una deflagració en una gasolinera de Sant Sadurní d'Anoia

Estaven treballant dins d’un dipòsit quan s’ha produït l’accident

Els Bombers també han treballat aquest dimarts en un incendi  en una empresa de Viladecavalls que ha afectat extractor fums i una fosa de recollida de pintures i dissolvents. En aquest cas no hi ha hagut ferits.

Un operari mort i un altre ferit greu després d'una deflagració en una gasolinera de Sant Sadurní d'AnoiaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operari ha mort i un altre ha resultat ferit greu aquesta tarda en una gasolinera de Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona) en produir-se una deflagració quan estaven duent a terme tasques de manteniment de la instal·lació. Segons han informat a Efe fonts properes al cas, la deflagració ha ocorregut cap a les 15.15 hores per causes que s’estan investigant.

Els morts són dos treballadors d’una empresa externa de manteniment de la gasolinera que estaven treballant dins d’un dipòsit quan s’ha produït l’accident.

La deflagració ha derivat en un petit incendi que ha generat una intensa fumarada i que ja ha estat controlat pels Bombers de la Generalitat.

Els Bombers han desplaçat nou dotacions terrestres i han acordonat el recinte davant del risc que hi pugui haver altres productes tòxics o inflamables afectats per la deflagració.

tracking