SEGRE

Rajoy s'equivoca en una votació dels pressupostos, però sense conseqüències

Els diputats del PSOE també han errat el sentit del vot en una altra esmena

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, s’ha quedat literalment sol votant en contra d’una esmena que havia pactat el PP amb el diputat de Nova Canàries, Pedro Quevedo, a canvi del seu suport als pressupostos, encara que el vot del cap de l’Executiu no ha tingut conseqüències. L’esmena, que preveu inversions per a habitatge públic a les Canàries, ha tirat endavant amb 328 vots a favor, 19 abstencions, i un únic vot en contra, el de Rajoy, que ha encaixat entre rialles la seua equivocació.

Amb certa sorna han aplaudit l’error de Rajoy des del grup de l’oposició, encara que l’alegria els ha durat poc, almenys als socialistes, que han provat la mateixa medicina en la votació immediatament posterior.

Es votava l’esmena de Nova Canàries amb número 5901 i allà han estat els diputats del PSOE els que s’han fet un embolic i uns han votat en contra i d’altres s’han abstingut.

Allà les rialles han arribat des dels escons del PP que aplaudien l’error dels socialistes.

Tampoc l’error del PSOE no ha tingut cap conseqüència, perquè l’esmena anava a ser rebutjada de tota manera.

Per si fos poc, al cap de pocs minuts s’han trencat les potes de l’escó del diputat de Ciudadanos Toni Roldán, que ha acabat al terra, el que ha obligat a interrompre la votació durant uns minuts.

Rajoy, al seu escó del Congrés.

Rajoy s'equivoca en una votació dels pressupostos, però sense conseqüènciesEFE

tracking