SEGRE

POLÍTICA PARTITS

Díaz brinda a Sánchez tot el suport i li demana respecte

Li reclama consideració amb els territoris i els expresidents || Podem recolzarà el PSOE si presenta una moció de censura

La presidenta de la Junta, Susana Díaz, visitant un hospital.

La presidenta de la Junta, Susana Díaz, visitant un hospital.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general del PSOE-A i presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, va traslladar ahir al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en una conversa telefònica, tot el seu “suport” i li va demanar “respecte” als territoris i als expresidents socialistes del Govern. Pedro Sánchez va telefonar a Susana Díaz, que ja va avançar durant un acte a Sevilla que el secretari general li havia enviat un missatge en el qual li deia que mantindrien una conversa.

Fonts properes a Díaz van manifestar que la presidenta va traslladar a Sánchez “tot el seu suport”, cosa que ja havia dit públicament. La líder també va dir a Sánchez que compti amb ella per al que “faci falta”. D’altra banda, la dirigent andalusa també va realitzar una petició a Sánchez: que hi hagi “respecte” als territoris, a Andalusia i al PSOE-A, així com als expresidents socialistes Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero, perquè respectar-los és “respectar la història del PSOE”.

Aquesta és la primera conversa que tots dos mantenen des que Díaz va trucar a

Sánchez

per felicitar-lo la nit electoral de les primàries del 21 de maig passat.

En un altre ordre de coses, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, va assegurar que si Sánchez “s’anima” a presentar una moció de censura passat el dia 13 li garanteix el suport de la formació morada.

tracking