SEGRE

CORRUPCIÓ

Oleguer Pujol: “Al meu pare l'han volgut desterrar com la Xina el dalai-lama”

Imatge d’Oleguer Pujol.

Imatge d’Oleguer Pujol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fill petit de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Oleguer Pujol Ferrusola, va comparar aquest dimarts el seu pare amb el dalai-lama perquè l’han volgut desterrar: “El que tenen en contra del meu pare és el que la Xina té en contra del dalai-lama. El dalai-lama el van fer fora del país i el meu pare l’han desterrat internament.”

En una entrevista a RAC1, Oleguer Pujol va negar les acusacions que pesen sobre la seua família investigada a l’Audiència Nacional: “No som ni una organització ni uns criminals.” El petit del clan Pujol també va posar la mà al foc per la innocència de la seua família i va lamentar que en tot aquest procés judicial hi ha un interès especial a desacreditar el nom del seu pare. “Se l’ha volgut desterrar”, va insistir.

“El meu pare era o és percebut des de Madrid com una peça important dins d’aquest procés independentista”, va indicar. Per la qual cosa, segons ell, el que busquen amb tot aquest procés és destrossar-lo amb un acarnissament contra ell.

D’altra banda, Oleguer Pujol també va assegurar que s’està intentant atribuir als seus pares “un paper predominant que no han tingut mai” en la suposada trama, i respecte al seu germà gran, Jordi Pujol Ferrusola, va assegurar que l’han enviat a presó provisional sense concretar cap delicte en una acció de contraprogramació, segons ell, perquè aquella setmana començava un altre procés judicial pel Canal de Isabel II a Madrid.

Tanmateix, el petit dels Pujol va reconèixer el seu “error i pecat original” de tenir un compte a Andorra no declarat, però va negar que la seua família hagi obtingut un benefici il·lícit de 69 milions d’euros tal com recull l’últim informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF). Posteriorment, Oleguer Pujol va indicar sobre la nota en què la seua mare es descriu com a “mare superiora” per ordenar traspassos de comptes que es tracta d’un fotomuntatge.

tracking