SEGRE

L'heroi espanyol a Londres va arribar a enfrontar-se amb els tres terroristes alhora

Ignacio va colpejar amb el seu monopatí als atacants, que es protegien dels cops, fins que va caure d’una punyalada

Foto facilitada per la família d'Ignacio

L'heroi espanyol a Londres va arribar a enfrontar-se amb els tres terroristes alhoraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amics que acompanyaven a Ignacio Echeverría dissabte passat durant l’atemptat perpetrat a Londres han assegurat a la família de l’espanyol mort que va arribar a enfrontar-se als tres terroristes alhora abans de ser apunyalat. Ignacio va colpejar amb el seu monopatí als tres atacants, que es protegien dels cops, fins que l’espanyol va caure d’una punyalada, segons el relat d’un dels amics, Guillermo, que va fugir del lloc quan un dels terroristes s’adreçava cap a ell.

Segons ha comptat el seu germà Joaquín a Efe, aquest dimecres van tenir una trobada amb els amics que acompanyaven Ignacio en la tarda de dissabte passat. "Estaven fets pols i ens demanaven perdó, i els hem tranquil·litzat". Així mateix, els acompanyants d’Ignacio van explicar als familiars, "de primera mà i amb més calma", el que va succeir en els moments anteriors a la seua mort.

Segons la versió de Guillermo, mentre anaven amb bicicleta, després de passar la tarda patinant, van veure a la llunyania el que "semblava una baralla i gent fugint d’ella".

En aquell moment un policia que acabava d’arribar al lloc va caure ferit després de ser agredit pels atacants. Mentrestant, "Ignacio ja estava pegant amb el patí als tres terroristes alhora. I ells protegint-se com podien. Al cap de poca estona van tirar a Ignacio a terra amb una punyalada", explica Joaquín Echeverría a Efe, sempre d’acord al relat de l’amic d’Ignacio. Aquest amic, ha afegit Joaquín, va haver de sortir corrents "perquè un terrorista s’adreçava cap a ell".

tracking