SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Tres ciclistes morts i un quart ferit en diversos punts de Navarra

El primer va morir al terme municipal d’Erice de Iza; el segon, a Lodosa, i el tercer, a Urbasa || Un altre corredor va ser atropellat per un camió a València

Imatge de l’accident en el qual un ciclista va morir atropellat al municipi navarrès d’Erice de Iza.

Imatge de l’accident en el qual un ciclista va morir atropellat al municipi navarrès d’Erice de Iza.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres ciclistes van morir ahir i un va resultar ferit a Navarra, dos dels casos deguts a sengles accidents i els altres dos, per causes encara sense determinar. A les 09.55 hores, a l’N-120-A, moria al terme d’Erice de Iza un veí de Zizur de 55 anys que circulava en paral·lel amb un altre ciclista en sentit Vitòria.

Segons les primeres dades aportades per la Policia Foral de Navarra, l’home va ser atropellat per un vehicle que circulava en el mateix sentit i el conductor del qual va donar negatiu en els test d’alcohol i drogues.

A les 11.04 hores, SOS Navarra era alertada de la mort d’un altre ciclista, de 56 anys, en un camí rural del municipi de Lodosa.

La Policia Foral va precisar que, en aquest cas, es “va decretar mort judicial, al no establir la causa de la mort el metge que la va certificar”, per la qual cosa haurà de ser l’autòpsia la que determini el succeït, ja que, “en principi, la inspecció ocular policial no ha detectat res estrany”.

El tercer mort és un ciclista que circulava per l’NA-7183, a la localitat navarresa d’Urbasa, i que per causes sense concretar va patir una parada cardiorespiratòria, segons l’avís que va rebre el 112 a les 12.12 hores.SOS Navarra va mobilitzar un helicòpter del Govern foral per traslladar l’home fins a un centre sanitari, però no va ser possible salvar-li la vida.

A més d’aquests tres ciclistes morts ahir al matí a la Comunitat Foral, un quart va ser traslladat al Complex Hospitalari de Navarra després de patir una caiguda a les 08.53 a l’NA-2040, al terme d’Arce.

Aquests accidents es produeixen després que diumenge passat un altre ciclista, veí de Villatuerta i de 45 anys d’edat, morís a Estella al ser atropellat a la rotonda que uneix els carrers de San Francisco Javier, La Merindad i Arieta, pròxims al pavelló esportiu municipal, i colpejar-se el cap contra la vorada. Així mateix, un altre ciclista va patir un traumatisme cranioencefàlic al ser arrossegat per un camió grua en una carretera de Bétera (València) i va ser ingressat pels serveis mèdics en un hospital de València amb pronòstic reservat.

tracking