SEGRE

Zoido anuncia "tolerància zero" amb el conductor que no respecta el ciclista

Interior reforçarà els controls de drogues i alcohol els matins de dissabte i diumenge

Un grup de ciclistes

Zoido anuncia "tolerància zero" amb el conductor que no respecta el ciclistaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assenyalat aquest dilluns que el seu departament tindrà "tolerància zero" amb els conductors que no respecten al ciclista a la carretera i continuarà prenent mesures per intentar reduir els atropellaments de persones que es desplacen amb bicicleta. "Tindrem tolerància zero amb aquells conductors que no respectin les normes de trànsit, però, sobretot, amb els quals posen en risc els més febles: els que van amb bicicleta", ha indicat Zoido, en ser preguntat sobre aquest assumpte al terme de la presentació de la campanya de turisme segur d’aquest estiu.

El ministre ha remarcat que les carreteres també les utilitzen persones que van en bicicleta per esport o per desplaçar-se d’un costat a un altre per diferents motius, a més de "famílies senceres que surten amb bicicleta a passejar i a passar el dia a l’aire lliure".

Per protegir-les, Interior reforçarà els controls de drogues i alcohol els matins de dissabte i diumenge, continuarà senyalitzant com a tals aquelles carreteres freqüentment utilitzessis per ciclistes i farà més campanyes informatives. "Continuarem traslladant el missatge que cal anar amb moltíssima prudència i que es pot avançar trepitjant la línia contínua a un ciclista per apartar-se prou", ha afegit.

tracking