SEGRE

POLÍTICA

Rajoy retreu a Podemos que pinti una Espanya negra per a una moció "inútil"

Critica al partit d’Esglésies per "ressuscitar Torquemada" amb les seues acusacions de corrupció

Rajoy retreu a Podemos que pinti una Espanya negra per a una moció

Rajoy retreu a Podemos que pinti una Espanya negra per a una moció "graciosa"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha retret a Podemos que pinti una "Espanya negra" allunyada de la realitat per justificar el "trompe-l’oeil" (trampantojo en castellà) de moció de censura "inútil" que ha presentat en el Congrés, sabent que no tenia prou vots perquè tirés endavant.

En la seua rèplica a la portaveu d’Unidos Podemos, Irene Montero, Rajoy ha criticat Podemos per "ressuscitar Torquemada" amb les seues acusacions de corrupció sense esperar que es pronunciïn els tribunals i sense respectar la presumpció d’innocència.

"De quina Espanya parla vostè senyora Montero?", ha ironitzat el cap de l’Executiu, que ha demanat a la portaveu de Podemos que no s’entossudeixi a "portar la contrària a la realitat" perquè "és implacable".

Segons el seu parer, necessiten les males notícies "com el menjar" i si no existeixen "les fabriquen" com un "ocell sense ales".

Ha detallat que aquest any de la moció de censura s’han creat mig milió de llocs de treball i hi ha més dones treballant que en tota la història malgrat els mals auguris de Podemos.

"Res no és com vostè el pinta. Pinta una Espanya negra, que és l’única que li serveix per fer política en aquest país i en aquest Parlament," ha denunciat.

tracking