SEGRE

SUCCESSOS

Mor el nadó maltractat a Sevilla

El menor patia, entre altres lesions que no ha pogut superar, fractura d’ossos del crani així com altres als globus oculars

Mor el nadó maltractat a Sevilla

Mor el nadó maltractat a SevillaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nadó de set mesos que romania ingressat en un hospital de Sevilla, en estat crític, pels presumptes maltractaments dels seus pares, ha mort el matí d’aquest dissabte, han indicat a Efe fonts hospitalàries.

El menor patia, entre altres lesions que no ha pogut superar, fractura d’ossos del crani així com altres als globus oculars, que li han estat provocades en haver estat sacsejat amb violència, van informar a Efe fonts judicials.

La Policia va detenir aquesta setmana a Sevilla a una parella de 18 i 19 anys acusada dels danys ocasionats al seu nadó, de set mesos, que va ser ingressat en estat crític en el Hospital Virgen Macarena.

El nadó va ser atès dilluns passat a l’hospital, fins on el va portar el pare, amb diversos antecedents per robatoris amb violència i sense ofici conegut.

Aquell mateix dia es va detenir el pare, i posteriorment es va detenir la mare, també amb antecedents.

El Jutjat d’Instrucció número 9 de Sevilla, en funcions de jutjat de Guardia, va ordenar dijous l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança del pare del nadó, alhora que va posar en llibertat amb càrrecs i ordre d’allunyament respecte al nadó la mare.

tracking