SEGRE

Detingut un jove de 17 anys acusat d'agredir sexualment tres nens de 10

Ha succeït a La Pobla de Mafumet, Tarragona

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Detingut un jove de 17 anys acusat d'agredir sexualment tres nens de 10EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat un noi de 17 anys acusat d’agredir sexualment tres nens de 10 a La Pobla de Mafumet (Tarragona) sota amenaces. La Fiscalia investiga els fets, que haurien succeït la setmana passada i al detingut se li ha imposat, com a mesures cautelars, una ordre d’allunyament de 150 metres de les tres víctimes - a les quals coneixia i confiaven en ell- i a seguir un tractament terapèutic.

Els fets es van saber quan els nens van explicar el succeït als seus pares i dilluns passat, han confirmat els Mossos d’Esquadra, van detenir l’adolescent.

A la vista celebrada dimarts al Jutjat de Menors, el fiscal va sol·licitar l’internament en règim tancat amb un límit de sis mesos i una ordre d’allunyament i comunicació, segons avança avui "Diari de Tarragona". L’advocada del detingut es va oposar a la mesura, perquè no hi havia hagut exploració de les víctimes i entendre que no existien proves concloents, encara que l’equip tècnic el va avaluar com d’elevat risc per problemes de maduració i de trastorn ansiós.

Aquest equip va aconsellar internament en règim semiobert, però malgrat els indicis, el jutge va decidir esperar "nous indicis i del resultat de les diligències d’investigació que es duguin a terme durant la instrucció".

El jutge té en compte que l’entorn familiar de l’adolescent és adequat, que és esportista, bon estudiant, i no s’aprecia risc de reiteració ni de fuga.

Els fets han provocat tensió en plena festa major del municipi i alguns dels pares de les víctimes van haver de ser atesos per atacs d’ansietat.

tracking