SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un octogenari britànic mata la seua exparella, de 47 anys, a les Canàries

A Espanya no hi havia denúncies prèvies ni antecedents de violència masclista || L’home està acusat, a més, d’atemptat a l’autoritat durant la seua detenció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona britànica de 47 anys va morir divendres a l’Hospital Insular de Gran Canària al ser presumptament agredida per la seua exparella, un home de 80 anys i de la mateixa nacionalitat, que ja ha estat detingut i ingressat a la presó.

Els fets van tenir lloc la matinada de dijous a divendres, cap a les 00.45 hores, quan la Policia Local de Mogán va ser alertada a través del 112 per una presumpta agressió ocorreguda en un habitatge situat a l’avinguda de la Cornisa, a la localitat de Puerto Rico. Les primeres actuacions policials es van centrar en l’assistència a la víctima i la posterior detenció del presumpte autor dels fets, que va ser immediatament entregat a la Guàrdia Civil de Mogán.

La dona va morir apallissada, segons sembla, per l’exparella, que ja es troba en presó preventiva

La víctima va ser traslladada al Centre de Salut d’Arguineguín, i posteriorment va ser derivada a l’Hospital Insular, on se’n va confirmar la mort.

Al detingut se li imputa un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat a l’haver protagonitzat un episodi de resistència activa durant la seua custòdia en dependències de la Guàrdia Civil de Puerto Rico.

A Espanya no hi havia denúncies prèvies ni antecedents de violència masclista d’aquesta parella, resident a l’illa, i van precisar que el detingut, d’inicials J.C., va passar ahir a disposició de la Justícia al jutjat en tasques de guàrdia de San Bartolomé de Tirajana.

Amb el propòsit de determinar les causes de la mort de Donna C., tant la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, de Las Palmas de Gran Canària, com la Policia Judicial de l’Institut Armat, de Puerto Rico (Mogán), han obert una investigació.

tracking