SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

Estabilitzat un foc prop d’un hospital de Badalona

El centre mèdic no es va veure afectat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van aconseguir ahir estabilitzar cap a les vuit del vespre l’incendi forestal que es va originar a prop del Hospital Germans Trias de Badalona i que cremava des de primera hora de la tarda. El foc, situat a la zona de Can Barbeta, hauria pogut afectar unes 6,5 hectàrees de superfície, segons estimacions dels Agents Rurals.

Al tancament d’aquesta edició, al foc treballaven vint-i-quatre dotacions de bombers, quatre patrulles de mossos d’esquadra, tres efectius d’agents rurals, tres vehicles d’agrupacions de defensa forestal (ADF) i una ambulància del SEM. Malgrat ser relativament a prop de les flames, el Germans Trias no es va veure afectat per l’incendi i va funcionar amb normalitat.

Paral·lelament, nou dotacions dels Bombers, tres de les quals aèries, treballaven en l’extinció d’un incendi a Rubí, a la zona de Sant Muç. D’altra banda, ahir a la tarda es va declarar un incendi al paratge de Bellavista, a la localitat de Minas de Riotinto. A la zona es van traslladar seixanta bombers forestals i sis autobombes per intentar sufocar el foc. Al tancament d’aquesta edició, s’havien desallotjat gairebé 400 persones de la zona.

tracking