SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Arrestat per ferir a trets amb una arma llarga dos policies a Gavà, un dels quals ferit crític

El tiroteig es va produir al tanatori i l’autor es troba hospitalitzat || Els Mossos d’Esquadra investiguen si els fets guarden relació amb els crims de Mont-roig del Camp i Vilanova i la Geltrú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos van arrestar ahir un home per tirotejar al costat del tanatori de Gavà dos policies locals, un dels quals en estat crític ahir després de ser operat amb èxit, en un fet relacionat amb un crim recent a Mont-roig del Camp i possiblement amb un altre de Vilanova i la Geltrú.

El detingut és Jorge C.C., de 44 anys, nacionalitat espanyola, veí de Calafell i sense antecedents policials. Al tancament d’aquesta edició, estava hospitalitzat sota custòdia policial per les lesions per arma de foc a un braç i una cama que presentava després d’intentar atropellar dos agents dels Mossos d’Esquadra mentre fugia.

Un es troba en estat crític i ha estat operat, mentre que el segon es troba en estat greu

Un dels agents de la policia local de Gavà ferit, de 50 anys, va ser evacuat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge, on va ser intervingut “amb èxit” per l’impacte d’un tret a la cara, però encara no es pot afirmar que l’agent es trobi fora de perill. L’altre policia local ferit, de 62 anys, va ser traslladat en estat greu a l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona, amb ferides d’arma de foc a la cama. Tot apunta que l’arma que portava l’agressor era una rèplica d’un fusell AK-47.

El suposat autor del tiroteig va ser arrestat cap a les 17.00 hores en una zona muntanyosa de la urbanització Muntanya del Mar de Canyelles, on minuts abans s’havia refugiat després d’abandonar el vehicle Alfa Romeo amb el qual havia fugit de les proximitats del tanatori de Gavà.

Els Mossos van descartar la hipòtesi d’un atac terrorista i se centren a comprovar la vinculació d’aquest succés amb el crim del 3 de juliol passat d’un home a Miami Platja, a Mont-roig del Camp, el cadàver del qual es vetllava ahir al tanatori de Gavà. També indaguen si els fets tenen relació amb el tiroteig protagonitzat el 29 de juny passat a Vilanova i la Geltrú, en el qual va morir un cuiner i va resultar ferida greu la propietària d’un bar.

Jané assegura que es va utilitzar la mateixa munició en un assassinatEl conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané, va assegurar ahir que la munició utilitzada en el tiroteig de Gavà és la mateixa que es va fer servir en l’homicidi succeït la setmana passada a Miami Platja, a Mont-roig.Al tancament d’aquesta edició, la policia científica estudiava la rèplica d’AK-47 feta servir per l’agressor, per esbrinar si l’arma emprada en aquest atac era la mateixa que es va fer servir en els crims de Mont-roig del Camp i Vilanova i la Geltrú.

tracking