SEGRE

MALTRACTAMENTS

Presó preventiva per la pallissa mortal a Sabiñánigo

Després de la declaració davant la jutge de l’oncle de la menor de 8 anys morta || La nena estava de vacances a casa de l’àvia

Concentració de protesta dissabte a Sabiñánigo.

Concentració de protesta dissabte a Sabiñánigo.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat de guàrdia de Jaca va decretar dissabte a la nit l’ingrés en presó preventiva, comunicada i sense fiança, per al presumpte autor d’un delicte d’assassinat de la seua neboda de 8 anys d’edat, a causa d’una pallissa, ocorregut dijous passat al municipi oscenc de Sabiñánigo.

La jutge va prendre declaració dissabte a la tarda a dos menors de 12 i 14 anys com a testimonis dels fets. Aquestes dos joves resideixen a casa de l’àvia de la menor morta, ja que la dona en té la guàrdia i custodia. Després d’escoltar la seua declaració, i fins que s’aclareixin tots els fets, el fiscal va demanar que aquestes dos nenes passin a estar tutelades pels serveis socials del govern d’Aragó.

La víctima, Naiara, es trobava passant uns dies de vacances a casa de la seua àvia a Sabiñánigo, on resideixen el detingut i les dos menors d’edat.

La nena va morir divendres a l’Hospital Miguel Servet de Saragossa, on havia ingressat el dia anterior després de rebre una pallissa en aquest habitatge de la localitat oscenca. L’oncle de la menor, de 33 anys, va ser qui va avisar els serveis mèdics, als quals va explicar que la menor havia caigut per les escales.

Detenen un home a Sevilla per apallissar la seua parella La policia local de Sevilla va posar a disposició judicial un home, d’uns 30 anys i amb quatre detencions anteriors per suposats delictes de robatori amb violència i intimidació, després de suposadament clavar una pallissa a la seua parella. Els fets es van produir dijous a la matinada, quan una dona va demanar auxili a través del 092. Una patrulla va constatar les ferides a la cara de la víctima i va procedir a la detenció de la seua parella com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments (violència de gènere). D’altra banda, l’home de 43 anys que dissabte va ser detingut a Sant Sebastià després d’atrinxerar-se en un habitatge durant tres hores per haver agredit la seua mare, va quedar aquest diumenge en llibertat per decisió judicial a l’espera de judici.

tracking