SEGRE

TRIBUNALS

Ecologistes "celebren" la sentència contra l’embassament de Biscarrués, a Osca

Les organitzacions Amics de la Terra, Ecologistes en Acció, Greenpeace, SEO/BirdLife i WWF

Ecologistes

Ecologistes "celebren" la sentència contra l’embassament de Biscarrués, a OscaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les principals organitzacions ecologistes han expressat avui la seua satisfacció per la sentència de l’Audiència Nacional que anul·la la construcció de l’embassament de Biscarrués, a Osca.

Les organitzacions Amics de la Terra, Ecologistes en Acció, Greenpeace, SEO/BirdLife i WWF han "celebrat" el fallo en aquest sentit de la Sala Contenciosa Administrativa de l’Audiència Nacional, que anul·la l’avantprojecte de construcció i la declaració d’impacte ambiental de l’embassament de Biscarrúes.

En una breu nota d’aquestes cinc organitzacions conservacionistes s’assenyala que la decisió de l’Audiència Nacional ha sorgit després de la interposició de recursos per part de les cinc organitzacions i de la coordinadora Biscurrés-Mallos de Riglos.

"Les organitzacions estan estudiant el fallo per determinar en quina mesura afecta a l’actual projecte de construcció de l’embassament i publicaran les seues valoracions quan sigui possible", assenyala la nota que han enviat als mitjans de comunicació.

L’Audiència Nacional ha anul·lat el projecte de construcció de l’embassament de Biscarrués, al riu Gállego (Osca), en considerar que l’obra afectaria "significativament" l’ecologia del riu i que no compta amb els estudis mediambientals i d’interès públic necessaris.

tracking