SEGRE

SUCCESSOS

Roben a la casa del nou fiscal Anticorrupció mentre prenia possessió

Els lladres es van emportar diversos objectes de valor, entre ells joies, una col·lecció de rellotges i 900 euros en efectiu

Roben a la casa del nou fiscal Anticorrupció mentre prenia possessió

Roben a la casa del nou fiscal Anticorrupció mentre prenia possessióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia investiga el robatori al domicili del fiscal Alejandro Luzón, ocorregut dimecres passat mentre aquest prenia possessió com a nou cap d’Anticorrupció i del qual els lladres es van emportar diversos objectes de valor, entre ells joies, una col·lecció de rellotges i 900 euros en efectiu.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid han informat a Efe del robatori, avançat pel diari digital eldiario.és, perpetrat dimecres passat i del qual el mateix Luzón va alertar la Policia després de tornar a casa seua entorn de les 19:00 hores.

Va ser llavors quan el nou fiscal anticorrupció, que havia pres possessió d’aquest càrrec al matí, s’adona que diverses estances del seu habitatge, situat al barri madrileny de Chamberí i la porta d’entrada del qual no està forçada, estan remenades.

Les fonts han assenyalat a Efe que el denunciant informa els agents que els lladres s’han emportat una col·lecció de rellotges, entre ells algun d’or, diverses peces de joieria i 900 euros en efectiu.

Així figura en l’atestat obert per la Policia després d’entrevistar-se amb el fiscal i que agents de Científica realitzessin una inspecció ocular de l’habitatge per obtenir empremtes i altres pistes que condueixin a l’autor o autors del robatori.

tracking