SEGRE

CORRUPCIÓ

Gordó declararà el 24 de juliol pel cas del 3 per cent

Germà Gordó, ahir.

Germà Gordó, ahir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va citar aquest dimarts a declarar com a investigat dilluns vinent, dia 24 de juliol, l’exconseller de Justícia Germà Gordó, pel seu presumpte paper d’intermediació en el pagament de comissions d’empresaris a CDC a canvi d’adjudicacions, en el cas del 3 per cent.

En una providència, el magistrat del TSJC Carlos Ramos, que investiga el cas, va citar també a declarar el mateix dia el tresorer de CDC Andreu Viloca, com a testimoni, encara que assistit per un advocat, atesa la seua condició d’investigat en la causa del 3 per cent que dirigeix el jutge del Vendrell contra els no aforats.

El TSJC va obrir una investigació a Gordó, que va dimitir del PDeCAT arran dels indicis que hauria pogut mediar perquè empreses constructores fessin donacions a fundacions afins a CDC a canvi d’adjudicacions.

Al preguntar-li si amb la citació judicial es planteja deixar l’acta de diputat, el també exconseller de Justícia de la Generalitat va respondre que no ha tingut lloc “res de nou” perquè canviï la seua situació com a diputat. A més, va assegurar que no es va reunir “mai” amb empresaris per aconseguir que fessin donacions a CDC a canvi de donar-los adjudicacions d’obres des de les institucions.

tracking