SEGRE

.

> El PP veu "impertinent" a advocat d'Adade, que sembla un "representant de l'oposició"

.

El PP veu

El PP veu "impertinent" a advocat d’Adade, que sembla un "representant de l’oposició"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PP considera que l’advocat de l’associació Adade, Manuel Benítez de Lugo, ha estat "impertinent" amb Mariano Rajoy en el seu interrogatori al president del Govern, i creu que la seua intervenció en el judici de Gürtel ha estat més pròpia d’un "representant de l’oposició".

"L’advocat d’Adade està perdent els papers. impertinent fins l’extrem. Nosaltres tranquils", ha dit en un missatge a Twitter el coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo.

Maíllo també ha assenyalat que Rajoy està sent "clar, contundent, explícit i tranquil" davant les preguntes de l’advocat d’Adade. "És a dir, del PSOE", ha postil·lat.

I ha insistit en un altre missatge en què el president del Govern està "molt tranquil" durant la seua declaració en aquest judici, en la que està contestant a "totes les preguntes" de forma "convincent i clara".

Fonts del PP han assenyalat en aquest sentit que Mariano Rajoy s’està mostrant molt tranquil i segur en la seua declaració.

I lamenten que l’actuació de l’advocat d’Adade hagi estat "política, com a representant de l’oposició."

Les mateixes fonts recorden que Benítez va ser en les llistes del PSOE en les eleccions de 1977 i va ocupar el càrrec de director general d’Administració Local en el Govern de Felipe González. I assenyalen que fa pocs dies va admetre en una entrevista que sempre ha votat el PSOE.

tracking