SEGRE

.

> Rajoy: no vaig tenir queixa de Bárcenas mentre va ser tresorer del partit

.

Rajoy: no vaig tenir queixa de Bárcenas mentre va ser tresorer del partit

Rajoy: no vaig tenir queixa de Bárcenas mentre va ser tresorer del partitEFE/EFE TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha assegurat avui que "mai" va tenir queixa de Luis Bárcenas mentre va ser tresorer del partit i ha admès que el 2010 va mantenir una reunió amb ell al seu despatx quan va deixar el partit per què volia "acomiadar"-se i li va semblar una cosa "raonable".

Sobre aquesta reunió, ha explicat: "em va semblar raonable perquè portava 30 anys a la casa, tenia càrrec de senador i volia acomiadar-se. Ens va explicar que estava en una situació difícil, que anava a defensar-se i que anava a ocupar el seu temps amb els advocats"

Rajoy ha fet aquestes afirmacions a preguntes de l’advocat de l’ADADE Mariano Benítez de Lugo, a la instància del qual declara avui com a testimoni en el judici de Gürtel.

El lletrat li ha preguntat primer si va tenir alguna queixa respecte al predecessor de Bárcenas a la Tresoreria del PP, Álvaro Lapuerta, eximit d’aquest judici per motius de salut, al que ha respost: "mai".

Tot seguit li ha fet la mateixa pregunta en relació amb Bárcenas, a la qual cosa el president ha assegurat: "mentre va ser tresorer mai".

Després Rajoy, sempre a preguntes de l’advocat d’ADADE, ha reconegut que va mantenir el 2010 una reunió al seu despatx amb Bárcenas quan va abandonar el seu lloc de Tresorer, a la que van assistir la seua dona Rosalía Iglesias i el llavors secretari general Javier Arenas.

tracking