SEGRE

TRIBUNALS

Ronaldo surt del jutjat després d’una hora i mitja de declaració

Com investigat per una denúncia de la Fiscalia per un supòsit frau fiscal de 14,7 milions d’euros.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter portuguès del Real Madrid Cristiano Ronaldo va sortir del Jutjat d’Instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón (Madrid), després d’una hora i mitja de declaració com investigat per una denúncia de la Fiscalia per un supòsit frau fiscal de 14,7 milions d’euros.

El davanter portuguès va entrar al jutjat amb cotxe poc abans de les 11.00 hores (09.00 gmt) del matí, va començar a declarar a les 11.30 (09.30 gmt) i va concloure una hora i mitja després, en una declaració davant de la jutgessa Mónica Gómez Ferrer en qui no va requerir intèrpret, on va ser present la Fiscalia, l’advocat de l’Estat i el seu propi lletrat.

Ronaldo va ingressar al jutjat a través del garatge de l’edifici d’oficines on està situat, pel que va evitar als dos centenars de periodistes de quinze països i les quaranta càmeres de televisió disposades en dos fileres rere les tanques de seguretat que l’esperaven a la porta principal.

El jugador portuguès també va sortir pel garatge, malgrat que s’havia disposat per part de l’agència de comunicació del jugador una estrada perquè pogués fer una declaració davant dels periodistes.

Després de la seua sortida, el director de l’empresa que gestiona la seua comunicació va dir des de l’estrada que el jugador s’havia marxat i va aclarir que no faria declaracions, malgrat la qual cosa havia recordat anteriorment, la qual cosa va provocar algunes esbroncades dels presents.

La Fiscalia acusa Ronaldo de crear una estructura societària per defraudar 14,7 milions d’euros de forma "conscient" i "voluntària", i li imputa quatre delictes contra la Hisenda Pública comesos entre 2011 i 2014, que suposen un frau de 14,7 milions.

En l’escrit enviat als Jutjats d’Instrucció de Pozuelo de Alarcón, el Ministeri Públic l’acusa de quatre delictes contra la Hisenda Pública comesos entre 2011 i 2014 i que suposen un frau tributari de 14.768.897 euros. Les quotes suposadament defraudades són d’1,39 milions el 2011, 1,66 el 2012, 3,20 el 2013 i de 8,5 el 2014.

tracking