SEGRE

SUCCESSOS TRANSPORT PÚBLIC

Dos morts al xocar el cotxe amb la tanca del Trambaix a Esplugues

El vehicle va sortir de la calçada i es va encastar contra la barrera, a les quatre de la matinada || Quatre persones més moren en accidents en carreteres de l’Estat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones van morir i una altra va resultar ferida menys greu com a conseqüència d’un accident de trànsit que va tenir lloc ahir a la matinada a Esplugues de Llobregat (Barcelona), segons van informar els Bombers de la Generalitat. El sinistre va ocórrer quan el vehicle en el qual viatjaven les víctimes va sortir de la via per causes que es desconeixen i va xocar contra la tanca del tramvia a prop de la parada del Trambaix Sardana, a l’avinguda de Cornellà. La forta col·lisió va ocasionar, inicialment, la mort d’un dels ocupants, un home de 57 anys veí de Cornellà de Llobregat. La segona persona morta, de 40 anys, va ser rescatada en estat crític pels bombers però va morir al cap d’unes hores a l’hospital de Bellvitge, on l’havien traslladat en ambulància. Els serveis d’emergència van ser alertats a les 04.00 hores i els bombers, que van mobilitzar quatre dotacions, van haver d’excarcerar les víctimes, mentre que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar els ferits a Bellvitge i a l’Hospital Moisès Broggi.

Ahir també va haver-hi altres accidents greus en altres carreteres de l’Estat, amb quatre morts més. A la localitat gallega de Marín (Pontevedra), una dona va morir en un accident de motocicleta registrat dissabte a la nit, a l’encastar-se contra un pal de telefonia. El conductor de la moto va resultar ferit de gravetat i va haver de ser evacuat a un hospital.

A Villaviciosa (Astúries) també va morir un altre motorista, al xocar frontalment contra un altre vehicle a la carretera VV-5. El tercer accident mortal va tenir lloc a l’N-611 entre Los Corrales de Buelna i San Mateo, a Cantàbria. Un turisme va sortir de la via i va bolcar, fet que va provocar la mort de l’únic ocupant, un home de 58 anys. A més, una dona va perdre la vida en una col·lisió entre dos turismes a l’altura del quilòmetre 58 de l’N-627, a Quintanas de Valdelucio (Burgos)

D’altra banda, dos persones van resultar ferides de gravetat en un accident de moto a la collada de Toses, al Ripollès. El succés va tenir lloc al quilòmetre 138 de l’N-260 a les 11.30 hores i va ocasionar el tall de la carretera.

tracking