SEGRE

TRANSPORT

La Generalitat acusa al Govern de mirar "des de lluny" el conflicte del Prat

En diversos missatges publicats en el seu perfil de Twitter, Rull denuncia la "incomprensible" i "prolongada inacció" del Govern.

La Generalitat acusa al Govern de mirar

La Generalitat acusa al Govern de mirar "des de lluny" el conflicte del PratEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha assegurat avui que "ni a l’Estat ni a Aena no els importa" la situació que es viu a l’Aeroport de Barcelona-El Prat i que es miren el conflicte "des de lluny", sense responsabilitzar-se del mateix.

En diversos missatges publicats en el seu perfil de Twitter, Rull denuncia la "incomprensible" i "prolongada inacció" del Govern en el conflicte laboral que enfronta a la direcció i els treballadors d’Eulen i que està provocant llargues cues en els accessos als controls de seguretat a El Prat.

Rull afirma que el model d’Aena "és el responsable dels problemes actuals", ja que el gestor aeroportuari contracta un servei de seguretat extern i es pensa que pagant una factura mensual ja no té cap responsabilitat".

"Gran error", assenyala el conseller, que veu el model d’Aena "insensible i allunyat de les necessitats reals de persones i empreses".

"L’Estat i la Delegació el miren de lluny, pensant que són coses d’empreses privades i que fer cua a l’estiu és normal", lamenta Rull, que considera que al Govern no li importa les conseqüències que aquestes cues tenen en les persones que volen disfrutar d’unes vacances que han pagat, en l’economia local i en la imatge de Barcelona.

Entretant, assegura Josep Rull, la Generalitat continua exercint de mediadora per buscar un acord entre el comitè i la direcció d’Eulen que posi fi a la vaga i a aquesta situació "intolerable".

tracking