SEGRE

SUCCESSOS PLATGES

Cinc persones moren a les platges catalanes en 24 hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc persones han mort durant les últimes 24 hores en platges de diferents punts de la geografia catalana, segons van informar fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’últim succés es va produir a la platja sa Conca de Platja d’Aro: un home va morir a la sorra –les primeres hipòtesis apunten a un ictus– sense que els sanitaris poguessin fer res per salvar-li la vida.

Minuts abans, a la platja Gran de la mateixa localitat empordanesa, un home de 42 anys va morir ofegat malgrat que un dispositiu mèdic format per un helicòpter i dos ambulàncies va acudir al lloc per intentar reanimar-lo.

La tercera persona que va morir ahir va ser un home de 79 anys que van trobar flotant inconscient a la platja Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols. Aquestes tres morts se sumen a les dos registrades diumenge a la tarda en altres arenys, una de les quals va ocórrer a la platja de la Mota de Cubelles. El mateix diumenge, una jove de 17 anys va morir ofegada a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú.

tracking