SEGRE

CONFLICTE LABORAL

Quaranta treballadors d’Eulen al Prat presenten la baixa mèdica

Imatge de les cues del Prat ahir a la matinada.

Imatge de les cues del Prat ahir a la matinada.JOAN TEIXIDÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de quaranta vigilants d’Eulen a l’aeroport del Prat es troben actualment de baixa mèdica. D’aquests, trenta ja ho estaven abans del conflicte laboral i una altra desena la van agafar des de l’inici de la vaga. Davant d’aquesta situació, l’aeroport va tornar a registrar cues en una jornada en la qual els treballadors dels filtres de seguretat no havien convocat vaga oficial, tal com va passar dimarts.

Els prop de 350 treballadors d’Eulen al Prat estan convocats avui a una assemblea per votar si accepten la proposta elaborada per la Generalitat de Catalunya com a mediadora en el conflicte i si desconvoquen la vaga, tant la parcial de demà i diumenge com la indefinida i total prevista a partir d’aquest dilluns.

Com a novetat, la conselleria de Treball de la Generalitat va rebre ahir el compromís per escrit d’Aena “de garantir les condicions de futur en les licitacions de la seguretat” a l’aeroport del Prat, encara que des del comitè d’empresa d’Eulen van dir aquest dimarts passat que la proposta era insuficient.

tracking