SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Un xoc de trens deixa almenys trenta-set morts i més de cent ferits a Egipte

Imatge de les restes dels trens que van xocar ahir a Egipte.

Imatge de les restes dels trens que van xocar ahir a Egipte.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió de dos trens de passatgers als afores de la ciutat d’Alexandria, la segona més gran d’Egipte, va causar ahir almenys 37 morts i 130 ferits, segons dades del ministeri de Salut, en la pitjor tragèdia ferroviària del país des del 2012.

L’accident es va produir a la zona de Jorshed, en una regió rural del Delta del Nil a l’est d’Alexandria, als voltants de l’estació del municipi d’Abis, quan un dels combois, que venia del Caire, va colpejar l’altre tren, procedent del nord i que estava aturat a la via, segons va informar el Govern.

El governador d’Alexandria, Mohamed Soltan, va dir que les investigacions inicials suggereixen que un dels maquinistes va ser responsable del sinistre al no haver vist un senyal. El maquinista del tren del Caire es va entregar a la policia i el van portar a comissaria per sotmetre’l a un interrogatori.

No obstant, testimonis citats pel diari Al-Masry Al-Youm van assegurar que el tren procedent de Port Saïd es trobava en mal estat i es va aturar de manera repetida en estacions on no hauria de parar.

tracking