SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

En estat crític un nen de tres anys a punt d’ofegar-se a l’Ametlla de Mar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de tres anys va resultar ahir ferit crític a l’haver estat a punt d’ofegar-se en una piscina particular de la urbanització Tres Cales d’Ametlla de Mar. Segons fonts de Protecció de Civil, cap a les dos del migdia es va rebre l’avís que un nen havia caigut en una piscina i que els seus pares l’havien tret de l’aigua inconscient.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar un vehicle medicalitzat, una ambulància i un helicòpter a la zona. Els efectius sanitaris van aconseguir reanimar el menor i el van evacuar en helicòpter a l’Hospital Sant Joan de Déu en estat crític. Segons han explicat fonts dels Mossos, el menor estava passant uns dies de vacances amb els seus pares a la població.

D’altra banda, una dona de 49 anys va morir de matinada al precipitar-se per un barranc a Sitges. Segons van informar els Bombers, que van rebre l’avís poc abans de les cinc de la matinada, la dona hauria caigut accidentalment en una zona rocosa de difícil accés des d’uns quinze metres d’altura, entre la platja Sant Sebastià i la cala Balmins. Els bombers, amb dos dotacions, van rescatar el cos amb un sistema de politges. En l’operatiu també van participar-hi vuit dotacions dels Mossos i tres unitats del SEM.

tracking