SEGRE

SUCCESSOS BARALLES

Mor el jove apallissat en una discoteca de Lloret de Mar

Un italià de 22 anys a mans de tres russos || Detingut el presumpte autor de la mort de l’home de 55 anys a Lleó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove italià que va rebre dissabte una pallissa en una discoteca de Lloret de Mar va morir ahir a l’hospital Josep Trueta, per la qual cosa les tres persones que van ser detingudes per aquesta baralla s’enfronten a una acusació d’un delicte d’homicidi. Els Mossos d’Esquadra van informar que els tres detinguts, de 20, 24 i 26 anys, són de nacionalitat russa i no tenen domicili conegut, segons un comunicat d’aquest cos policial.

La policia va rebre un avís dissabte cap a les tres del matí després que les càmeres de seguretat del local gravessin com tres joves colpejaven el jove italià clavant-li cops de puny i també puntades, fins i tot al cap. El jove va ser traslladat en estat molt crític fins a l’Hospital Trueta de Girona, on va morir.

La discoteca es personarà com a acusació particular contra els presumptes homicides

Els presumptes autors de l’agressió, que havien fugit del lloc del succés, van ser localitzats després pels agents de la policia autonòmica a la zona del passeig marítim de Lloret. Els detinguts passaran pròximament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

La discoteca va anunciar que es personarà com a acusació particular en la causa. L’advocat de l’establiment i secretari general de la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), Joaquim Boada, va explicar que demanaran als tribunals “la màxima pena possible” contra els tres acusats. Així mateix, va reclamar que “no es criminalitzi” el sector ni la discoteca, i va recordar que “els únics responsables” són els tres agressors.

D’altra banda, la Policia Nacional va detenir ahir el presumpte autor de l’apunyalament que li va costar la vida a la matinada a un home de 55 anys a Lleó, segons va informar fonts de la subdelegació del Govern.

El crim es va produir minuts abans de les 6.00 hores quan el mort i el presumpte autor de la mort van acudir a un local on van protagonitzar una discussió que va acabar mortalment al carrer.

tracking