SEGRE

Un tuit d'Obama sobre Charlottesville és el missatge amb més 'm'agrada' de Twitter

El tuit amb més retuits de la història, amb 3,65 milions, és el d’un adolescent que demanava "nuggets" de pollastre gratuïts, seguit d’un selfie de la presentadora i comediant Ellen DeGeneres durant els premis Oscar del 2014

Un tuit d'Obama sobre Charlottesville és el missatge amb més 'm'agrada' de Twitter

Un tuit d'Obama sobre Charlottesville és el missatge amb més 'm'agrada' de Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tuit de l’expresident d'Estats Units Barack Obama (2009-2017) sobre la violència racista de dissabte passat a Charlottesville (Virgínia, EUA) es va convertir aquest dimecres en el missatge amb més "m’agrada" de la història de la xarxa social Twitter. El tuit d’Obama, que va utilitzar una cita del Nobel de la Pau Nelson Mandela acompanyada d’una foto seua amb un grup de nens de diverses races, va assolir els 2,71 milions de "m’agrada" i va superar així un de la cantant Ariana Grande posterior a l’atemptat de maig en el seu concert de Manchester (Regne Unit), que té 2,70 milions.

La cita de Mandela, dividida en una sèrie de tres tuits, diu: "Ningú no naix odiant una altra persona a causa del color de la seua pell, el seu historial o la seua religió. La gent ha d’aprendre a odiar i si pot aprendre a odiar, se'l pot ensenyar a estimar".

El tuit de l’exmandatari nord-americà també és un dels més populars de la història quant a retuits, encara que en aquesta classificació està en la cinquena posició amb 1,12 milions.

El tuit amb més retuits de la història, amb 3,65 milions, és el d’un adolescent que demanava "nuggets" de pollastre gratuïts, seguit d’un selfie de la presentadora i comediant Ellen DeGeneres durant els premis Oscar de 2014, amb 3,44 milions.

El tercer, amb 2,56 milions, és un de Louis Tomlinson, membre d’One Direction, dirigit al seu company de banda Harry Styles, mentre que el quart és el d’Ariana Grande abans citat amb 1,14 milions.

Un neonazi va matar aquest dissabte a una dona a Charlottesville en arrossegar amb el seu vehicle una manifestació que protestava per la presència de supremacistes blancs a la ciutat.

tracking