SEGRE

Busquen quatre persones en relació amb els atemptats

Es tracta de Moussa Oukabir, de 17 anys, i uns altres tres joves

Les Rambles aquest divendres, el dia després de l'atemptat.

Busquen quatre persones en relació amb els atemptatsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les forces de seguretat busquen, a més d’a Moussa Oukabir, un jove de 17 anys considerat com a presumpte autor de l’atemptat de La Rambla, a uns altres tres homes més per si tinguessin alguna relació amb aquesta matança i l’acció terrorista de Cambrils (Tarragona) i, en algun cas, per controlar-los.

Així ho han manifestat fonts policials, que han insistit en la hipòtesi que Oukabir fos l’autor de l’atropellament amb una furgoneta que va causar la mort de 13 persones i va deixar ferides a gairebé un centenar.

Oukabir, nascut a Ripoll (Girona) el 13 de l’octubre de 1999, pel que és menor d’edat, té nacionalitat i passaport marroquí i és germà de Driss Oukabir, les dades del qual corresponien a la persona que va recollir una furgoneta Fiat de color blanc, amb matrícula 7086JWD i llogada a l’empresa Telefurgo, en Santa Perpètua de Mogoda, a la província de Barcelona.

De tota manera, els Mossos d’Esquadra no tenen encara comprovat que Moussa Oukabir sigui l’autor i tampoc no descarten que figuri entre els cinc terroristes morts que han estat abatuts aquesta matinada a Cambrils.

Les forces de seguretat han estat alertades per controlar, a més d’Oukabir, uns altres tres homes, domiciliats també a la localitat gironina de Ripoll, d’entre 18 i 24 anys i sobre qui consta un control específic per terrorisme.

Es tracta de Sadi Aallaa, nascut al Marroc el 25 d’agost de 1998; Mohamed Hychami, també marroquí i nascut el 15 de gener de 1993; i Younes Abouyaaqoub, de la mateixa nacionalitat i amb data naixement de l’1 de gener de 1995.

Els Mossos d’Esquadra han detingut ja quatre persones en relació amb els atemptats.

tracking