SEGRE

Els Mossos investiguen la relació dels terroristes abatuts a Cambrils amb l'atemptat de Barcelona

Policies a la zona de l'atemptat de Cambrils

Cinc presumptes terroristes abatuts en un altre atemptat a CambrilsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han confirmat que "treballen amb la hipòtesi" que els terroristes abatuts en Cambrils després d’atropellar amb un cotxe sis persones "estarien relacionats amb l’atemptat d’aquesta tarda a la Rambla de Barcelona i una explosió registrada en la matinada d’ahir en una casa d’Alcanar (Tarragona)".

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero, ja va confirmar ahir a la nit que s’havien detectat connexions entre l’atemptat perpetrat a la Rambla de Barcelona, on han mort 13 persones i més de cent han resultat ferides, i l’explosió a l’habitatge a Alcanar.

Segons Trapero, els investigadors han pogut establir una connexió "clara" i "amb pocs dubtes" entre l’atropellament massiu a la Rambla i l’explosió d’Alcanar, on una persona va morir quan es trobava preparant explosius.

Ara els agents relacionen aquests fets amb l’atemptat que han comès els cinc terroristes abatuts en Cambrils, que portaven adossats al cos cinturons amb explosius, i que han causat ferides a sis persones, una en estat crític i una altra de greu.

tracking