SEGRE

Veïns de Cambrils han viscut el tiroteig "com si fos una pel·lícula"

alt

VÍDEO. Terroristes abatuts per la policia a Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tiroteig que aquesta nit han protagonitzat agents dels Mossos i els cinc terroristes que han estat abatuts després de perpetrar un atropellament a Cambrils (Tarragona) ha estat viscut inicialment per alguns veïns "com si fos una pel·lícula", una sorpresa que ha donat pas als nervis i la por. Així ho ha explicat a Efe un testimoni, Antonio, que s’ha refugiat en un restaurant proper al Club Nàutic, no lluny d’on ha tingut lloc l’intercanvi de trets. "He viscut la situació com si fora una pel·lícula, amb més sorpresa que por," ha explicat Antonio, que ha reconegut que els nervis han aflorat després en prendre consciència de la gravetat de la situació.

Per la seua part, Isabel, que s’ha reclòs a casa per indicació de la policia, es mostrava molt nerviosa i preocupada pels seus familiars perquè no sabia si podien ser entre les víctimes de l’atropellament. Aquesta veïna ha explicat a Efe que precisament va deixar Barcelona per viure a Cambrils, en plena Costa Daurada, a la recerca de tranquil·litat i que "m’he trobat amb aquest panorama". Després de l’atemptat i l’enfrontament amb els terroristes, Cambrils ha estat presa literalment per la policia, que ha aconsellat als veïns quedar-se a les seues cases.

Això ha fet que els veïns tinguessin difícil accedir a determinades zones i fins i tot algun agent ha arribat a encanonar algun vianant que no havia atès el requeriment dels Mossos i circulava pel carrer. L’atemptant ha sorprès a aquesta tranquil·la població turística a última hora del dia, quan moltes persones es trobaven a les terrasses de bars i restaurants, i s’han vist obligades a abandonar les seues taules per quedar confinades a l’interior dels establiments.

Cap a les tres de la matinada, la policia autonòmica ha donat per controlada la situació i ha anat desallotjant gradualment els ciutadans que han quedat reclosos als locals oberts al públic.

Malgrat el cop que ha suposat per als veïns i turistes que la seua localitat hagi estat objectiu dels terroristes, poques hores després de l’atemptat que ha causat 13 morts a Barcelona, molts d’ells han expressat la seua voluntat de seguir amb les seues vacances i freqüentar des de demà mateix els locals i les platges de Cambrils.

Policies a la zona de l'atemptat de Cambrils

Cinc presumptes terroristes abatuts en un altre atemptat a CambrilsEFE

tracking