SEGRE

ESNOTICIA

Trobat el cadàver d’un jove al cotxe de Sant Just Desvern

Dubtes sobre la relació d’aquest succés amb els atemptats

Els terroristes emmagatzemaven explosius i bombones de gas a Alcanar.

Els terroristes emmagatzemaven explosius i bombones de gas a Alcanar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos investiguen l’aparició del cadàver d’un home, que presentava diverses ferides d’arma blanca, al cotxe Ford Focus que va fugir dijous dels agents a l’avinguda Diagonal de Barcelona i que va ser interceptat a Sant Just Desvern. Una de les hipòtesis és que un dels terroristes de l’atemptat de les Rambles apunyalés l’amo del cotxe per robar-l’hi i poder fugir amb ell de la capital catalana. Oficialment, “amb les dades que tenim ara i la descripció que tenim, no podem relacionar aquest fet amb l’explosió a Alcanar ni amb els fets que van tenir lloc a les Rambles ni a Cambrils”, va explicar el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero.

L’home mort va ser trobat dins del cotxe entre el seient posterior i els dos davanters. Els Mossos no van treure el cadàver fins que van comprovar que al vehicle no hi havia explosius i que hi pogués haver algun tipus de bomba trampa al seu interior.

El mort a ganivetades és un jove veí de Vilafranca del Penedès que va ser cooperant a Haití

“El propietari del vehicle és el mort i hi hauria una persona més que podria estar vinculada amb el cotxe i que podria ser la que va atemptar” a la Rambla, va assegurar el conseller d’Interior, Joaquim Forn, a RAC-1, encara que, a la vegada, va deixar oberta la possibilitat que el succés estigués desvinculat de l’atemptat de les Rambles de Barcelona.

La víctima es diu Pablo, té 35 anys i és veí de Vilafranca del Penedès, encara que treballa a la capital catalana, segons va revelar ahir El Periódico. Ha estat cooperant a diversos països, entre els quals Haití.

tracking