SEGRE

SUCCESSOS ASSASSINAT

Mor apunyalat al defensar la parella d’un robatori a Lleó

L’atacant ha estat detingut i té múltiples antecedents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 62 anys d’edat va ser assassinat ahir a la matinada al carrer Marqués Santillana del municipi de San Andrés del Rabanedo (Lleó), quan intentava defensar la seua dona d’un robatori, segons van informar fonts policials. Hores més tard, la Policia Nacional va aconseguir arrestar el presumpte autor de l’apunyalament, un home d’origen veneçolà, amb múltiples antecedents.

El succés es va produir poc després de mitjanit, quan la parella es trobava passejant pels carrers del municipi pròxim a la capital lleonesa. Va ser llavors quan un individu es va aproximar als dos i els va amenaçar amb una arma blanca i els va reclamar que li donessin tots els objectes de valor. L’home li va entregar la cartera i el mòbil, sense resistir-se, però quan l’atacant es disposava a agafar la bossa de la dona, es va girar contra l’home i el va apunyalar a l’hemitòrax esquerre. Tot seguit, va abadonar el lloc corrent pels carrers adjacents.

L’agressor va oferir resistència a l’autoritat i va haver de ser reduït entre diversos agents

Dos ambulàncies d’Emergències Sanitàries Sacyl es van desplaçar fins al lloc del crim, on efectius mèdics van provar de reanimar, sense èxit, l’home apunyalat.

Per la seua part, efectius del Cos Nacional de Policia, la Policia Local de Trobajo del Camino i la Guàrdia Civil van iniciar un dispositiu de recerca i captura de l’autor del crim i van aconseguir arrestar-lo als voltants d’un dels domicilis que té en aquesta ciutat, segons diaris castellans. En el moment de la detenció l’individu va oferir resistència a l’autoritat, per la qual cosa va haver de ser reduït per diversos agents.

L’agressor va ser identificat com un home de 39 anys i d’origen veneçolà, amb multitud d’antecedents.

tracking