SEGRE

DESASTRES NATURALS

Almenys una dona mor en un terratrèmol a Itàlia

Vint-i-cinc persones, ferides a Isquia

Imatge de destrosses causades pel sisme.

Imatge de destrosses causades pel sisme.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys una dona ha mort i vint-i-cinc persones més han resultat ferides com a conseqüència d’un terratrèmol de magnitud 3,6 en l’escala de Richter que va sacsejar aquest dilluns a la nit l’illa italiana d’Isquia, on s’han esfondrat diversos edificis a causa del terratrèmol.

El sisme va tenir lloc poc abans de les nou del vespre (hora local), segons l’Institut Nacional de Geologia i Vulcanologia (INGV) italià. Els experts han situat l’epicentre a deu quilòmetres de profunditat sota la superfície marina, amb Isquia i la costa pròxima a Nàpols com a zones més properes.

La pitjor part se l’ha emportat l’illa, amb edificis ensorrats i talls en el subministrament elèctric. La zona de Casamicciola era aparentment, al tancament d’aquesta edició, la més damnificada, i en aquesta localitat ha mort una dona colpejada per les restes d’una església que ha caigut.

D’altra banda, les autoritats locals també han confirmat danys en altres àrees i ha estat evacuat un hospital a Lacco Ameno a causa de l’aparició d’esquerdes, segons informacions de la premsa italiana. En total, vint-i-cinc persones han resultat ferides, encara que se’n busquen set més que podrien estar sepultades sota la runa.

tracking